Longest Run 2017

Mil etter mil etter mil, sang Jahn Teigen i Melodi Grand Prix i 1978, men vi lurer - kven køyrde flest mil for å komme seg på årets Norsk Countrytreff? Les meir her!

Freddy Brakestad
Promokampanje 2017

Promokampanje 2017!

Last ned app'en vår, finn fram promokoden i appen og spar inntil 400,- på to festivalpass inkl. camping! 

Freddy Brakestad
Kyrkjekonsert 2017

Gjekk du glipp av Kyrkjekonserten i 2016 - eller syns du at countrymusikk i kyrkja er noko av det vakraste som fins - då er det berre å gjere unna billettkjøpet her og no! 

Freddy Brakestad
Earlybird-billettar!

Før 17.04 kan du kjøpe billett til redusert pris! Om du vil ha best pris, dei beste plassane på camping og unngå kø, bestill din billett no!

Gasta Design
Country for alle!

Norsk Country Treff er eit arrangement for alle aldersgrupper. Vi har mange aktivitetar og forskjellige campingar for ulike aldersgrupper.

Gasta Design
Festivalcamp

For dei av dykk som har tenkt å bu på festivalcampen vår, ber vi om å lese informasjonen vi har lagt ut her. Merk at vi stenger camping innsjekk mellom kl.01.00-08.00, alle dagar. 

Gasta Design
Vi treng frivillige!

  Vi er i gong med å få på plass dei frivillige til årets festival, men har plass til fleire! Vil du bli ein del av dugnadsfamilien vår?

Gasta Design
Fotogalleri

Vår eigen festivalfotograf har tatt mange flotte bilder frå festivalen og dei ulike konsertane dei siste åra. Sjå bilda frå dei siste åra her...

Gasta Design